Hem » Örter » ASHWAGANDHA
 • För mindre stress Skapar fysisk och mental balans
 • ASHWAGANDHA
 • modernatur.se

ASHWAGANDHA

Volym:
99:- SEK

Beskrivning

Ashwagandha (Withania somnifera) – För mindre stress
Skapar fysisk och mental balans. En av de viktigaste örterna inom indiska läkekonsten Ayurveda och känd som ”indisk ginseng”. Stapelvaran i det ayurvediska medicinskåpet. Ashwaganda har en lång historia och har använts i Indien sedan urminnes tider som ett energigivande och stabiliserande kosttillskott. Balansen i kroppen som detta ger minskar stress och studieresultat visar bland annat att Ashwagandha kan bidra till en minskning av kortisol hos stressade, men i övrigt friska, personer. Idag finns det mer än 200 observations- och kliniska studier kring växten Ashwagandha med mycket intressanta resultat om dess välgörande egenskaper.

Ayurveda betyder kunskapen om livet. I ayurveda är åtgärder för att bibehålla en god hälsa väl så viktiga som att bota och lindra sjukdomar. För att upprätthålla ett gott kroppsligt och mentalt välbefinnande krävs att vi lever hälsosamt under livets olika faser, så att en balans infinner sig mellan våra elementära energier. Det är när balansen mellan dessa energier rubbas som vi riskerar att drabbas av sjukdom och ohälsa. En indisk vaidya (ayurvedaläkare) har en gedigen (5,5 år) utbildning i ayurveda som är godkänd av den indiska staten. I Indien likställs en vaidya med en läkare i västerländsk medicin och står under statlig tillsyn. Ayurvediska hälsorådgivare har en kortare utbildning och är ofta utbildade i Sverige. Vi vet idag om att det finns essentiella vitaminer, mineraler, fettsyror och andra näringsämnen som vår kropp behöver för att kunna hålla balans.

 

Dosering & användning

Max ½ tesked per dag. Den rekommenderade dosen bör ej överskridas. Blandas lämpligen ut med vatten, juice, yoghurt, proteinshake eller smoothies.

Förvaring

Produkten ska förvaras torrt i rumstemperatur och utom räckhåll för barn.

Övrigt

Bör ej intas av gravida eller av personer med lågt blodtryck, lågt blodsocker, diabetes eller personer som tar lugnande medel då Ashwaganda kan verka sänkande för dessa värden. Rådfråga en kvalificerad hälsorådgivare före användning av denna produkt.

Läs mer

Innehåll

 • Innehåll: 100g pulver Ashwagandha (Withania somnifera) 10:1 extrakt (10x effekt)

Dosering & användning

 • Dosering & användning :

  Max ½ tesked per dag. Den rekommenderade dosen bör ej överskridas. Blandas lämpligen ut med vatten, juice, yoghurt, proteinshake eller smoothies.

Labbrapporter

Dokument (0)

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • En CBD-olja av högsta kvalité som har sitt ursprung i Holland, som är en av v...
  1077:- SEK
 • Minska ditt sockersug redan idag med Gymnema
  219:- SEK
 • Ekologisk cbd olja från holland godkänd av labb, extra tillsatta terpener
  618:- SEK
 • Används vid stress, mental påfrestning eller oro
  99:- SEK