Vår berättelse än så länge

 

När ModerNatur skapades hade vi en tydlig tanke om vad vi ville göra. Ett företag vars huvudsakliga uppgift är att ge människor, djur och planeten möjligheter till bättre hälsa.

Genom att aktivt bidra till positiva förändringar i världen så vill vi vara med och skapa en friskare planet och en fredligare värld. Genom att göra oss själva mer medvetna om hur positiva förändringar kan skapas och dela med oss av denna kunskap.

Vi lever i en värld där förändringar sker i allt snabbare tempo, något som i allra högsta grad påverkar och belastar individer, samhällen och nationer. Vi behöver tillsammans hjälpas åt för att genomföra de långsiktiga förändringar som krävs för att skapa hållbara förutsättningar för framtiden.

Alla vi som bor på jorden är mer sammanlänkande en vad många av oss tror. Det är av just denna anledning som vi alla behöver ta ansvar över våra liv, vår hälsa och vår påverkan på världen.

Vi bor alla på samma jord. Tillsammans kan vi skapa stora förändringar för planetens bästa, där både människor, företag och nationer samspelar för att skapa positiva förändringar.

ModerNatur vill möjliggöra för människor att själva hitta sina egna vägar till välmående. Att leva i mer balans och känna ro i kropp och själ. Att skapa en livstil som gör en frisk, med god energi för att kunna leva med ökad kärlek. Detta i sin tur gör att andra människor påverkas och det sprider sig vidare. Där med skapas mer glädje, energi och kärlek i världen.

Vi bor alla på samma jord – låt oss göra det bästa utav det 💚

Vår vision

ModerNatur lever efter en så kallad win-win-win filosofi

Bra för dig → Bra för oss→ Bra för vår jord 🌎

Vår affärside

ModerNatur erbjuder produkter inom hälsa och livstil, samt kunskap och information för att människor själva ska kunna omfamna sina egna vägar till välmående

Om företaget:

Modernatur.se drivs av:
Modernatur OÜ
Ahtri tn 12
Kesklinna Linnaosa
10151 Tallin
ESTLAND
Orgnr: 14374106
Vatnr: EE102066955
E-post: support@modernatur.se
Add to cart