Allmänna Villkor

Betalningsmetoder


Kortbetalning
Betala snabbt och säkert med VISA och MASTERCARD genom Paypal. Alla kortuppgifter krypteras och är aldrig synliga för Modernatur.
 


 

 

Frakt & Leverans

Modernatur erbjuder följande leveransmetoder:

  • Standard Frakt 49kr – Levereras inom 3-5 arbetsdagar
  • Express frakt 99kr – Levereras inom max 2 arbetsdagar.

 
Samtliga leveranser är spårbara och Modernatur skickar till hela Europa. Då kostar frakten 111kr.


 

 

Ej uthämtade paket/Avbeställning

Vid avbeställning alternativt ej uthämtade paket debiterar ModerNatur en avgift på 249kr för administrativt arbete, emballage och fraktkostnad.

Observera att du måste hämta ut ditt paket för att utnyttja din ångerrätt.


 

 

Ångerrätt

Ångerrätten gäller under 14 dagar från och med den dagen du mottagit varan. Efter att du nyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får ej använda den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.


 

 

Returer/Reklamationer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi givetvis den nya frakten från oss till dig.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du, sända eller lämna tillbaka den till oss. Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.